Winkelcentrum Heuvel ontvangt meer dan 50.000 bezoekers tijdens de Graduation Show van Design Academy Eindhoven

De jaarlijkse Graduation Show van Design Academy Eindhoven, één van ’s werelds meest prestigieuze tentoonstellingen van nieuwe ontwerpers, verhuisde dit jaar naar een bijzondere locatie: winkelcentrum Heuvel. Tijdens de Dutch Design Week, van zaterdag 21 oktober tot en met zondag 29 oktober, stroomden meer dan vijftig duizend bezoekers binnen, waaronder Koningin Maxima en burgemeester Jeroen Dijsselbloem.

Winkelcentrum Heuvel opende haar deuren voor de Graduation Show om deze nieuwe ontwerpers een podium te bieden en zichzelf tentoon te stellen. De samenkomst van innovatieve creativiteit in deze winkelomgeving creëerde een unieke sfeer en zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor zowel de ontwerpers, het publiek, de consument als de ondernemers in het winkelcentrum. Het openingsevent en tevens friends sponsor ochtend van de Graduation Show vond plaats in het Muziekgebouw waar genodigden werden ontvangen door de graduates zelf en een rondleiding kregen langs de verschillende werken. Naast de samenwerking met de Design Academy Eindhoven streken ook Fontys Hogeschool, Koning Willem I College en Eindhoven Design District neer in het winkelcentrum met hun exposities

De samenwerking tussen de verschillende stakeholders zoals eigenaar van de Heuvel 3W real estate, AT Capital, Design Academy Eindhoven, Dutch Design Foundation, CBRE als property manager, gemeente Eindhoven en Eindhoven 365 illustreert de kracht van de binnenstad en de verbinding tussen de openbare ruimte en culturele expressie en ontwikkeling.

De centrale ligging, toegankelijkheid en de aansluiting met de binnenstad zorgde ervoor dat bezoekers van de Dutch Design Week konden genieten van wat de binnenstad van Eindhoven te bieden heeft.

Ontdek de mooiste merken en winkels