WELCOME BACK, WE HAVE MISSED YOU!

 

Na een uitdagende periode zijn we verheugd u opnieuw te verwelkomen in winkelcentrum de Heuvel! Nu de maatregelen van het RIVM omtrent het COVID-19 virus gedeeltelijk zijn vrijgegeven staan de ondernemers van de Heuvel weer klaar om de bezoekers een comfortabele winkelomgeving te bieden.

 

Om deze veilige winkelomgeving te creëren en verantwoord te winkelen conform de RIVM richtlijnen zijn er in de Heuvel meerdere maatregelen getroffen. Zo zijn er door het gehele winkelcentrum looproutes gecreëerd, staan er buiten voor de draaideuren borden en staan er binnen digitale schermen waarop het regelement wordt weergegeven. Voor het regulieren van de wachtrijen zijn er afzetpalen met koorden geplaatst voor de winkel en voor uw veiligheid zijn er ook hygiëne dispensers geplaatst.  

 

Graag vragen we de bezoeker van de Heuvel zich ten alle tijde te houden aan het volgende regelement:

  • Was uw handen voor en na een bezoek aan het winkelcentrum
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand
  • Houd te allen tijde rechts aan in de openbare gebieden
  • Houd 4 treden afstand op de roltrap

 

Om de bezoeker een hele dag veilig en hygiënisch te kunnen laten shoppen worden er op zaterdag 30 mei, pinkstermaandag 1 juni, zaterdag 6 juni en zondag 7 juni doosjes met desinfecterende doekjes uitgedeeld. U kunt ze bemachtigen op bovenstaande data tussen 12.30 en 16.30 uur bij onze hygiëne balie in Hal Muziekgebouw in de Heuvel. Komt u ook weer winkelen in onze fijne winkelomgeving? Vanaf zaterdag 30 mei zijn alle winkels in de Heuvel weer geopend conform reguliere tijden. U kunt de openingstijden vinden op heuveleindhoven.nl.

 

Welcome back, we have missed you!