Update COVID-19

24-03-2021

Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot COVID-19.

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft Rijksoverheid op dinsdag 23 maart aangekondigd de huidige lockdown te verlengen. Voor heel Nederland en dus ook voor de Heuvel houdt dit in dat alleen essentiële winkels zijn geopend. De niet-essentiële winkels zullen ten minste tot en met dinsdag 20 april gesloten zijn.

Sommige winkels die momenteel gesloten zijn bieden een bezorgservice en/of click&collect aan en kunnen sinds woensdag 3 maart ‘winkelen op afspraak’ aanbieden. 

Hiermee stimuleren zij u om (juist) nu lokaal te blijven shoppen. Onze horecagelegenheden zijn gesloten om te verblijven, maar bieden in veel gevallen wel een afhaal- en bezorgservice aan.

Momenteel bekent dit dat de onderstaande winkels geopend zijn:

Voor de mogelijkheden van specifieke winkels en horecagelegenheden, kunt u het best direct contact opnemen. Houd ook onze social media kanalen in de gaten voor speciale acties.

In ons winkelcentrum worden de richtlijnen van het RIVM aangehouden. Er zijn looproutes gecreëerd, er staan binnen en buiten borden waarop het regelement wordt gecommuniceerd, in het winkelcentrum staan hygiënedispensers en voor het regulieren van wachtrijen zijn er afzetpalen met koorden bij de winkels geplaatst. Graag vragen we u, de bezoeker van de Heuvel zich te allen tijde te houden aan het volgende regelement:

  • Was uw handen voor en na een bezoek aan het winkelcentrum
  • hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • blijf thuis bij verkoudheidsklachten
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand
  • Houd te allen tijde rechts aan in openbare gebieden
  • Houd  4 treden afstand op de roltrap

De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers zijn, zoals altijd, van het grootste belang voor de Heuvel.

Houd vol, blijf sterk.