Maatschappelijke kunstexpositie Badende Dame in de Heuvel

 

Sinds kort prijken op het plein bij de Badende Dame in de Heuvel meer dan 70 kunstwerken in het thema: Vrede & Vrijheid. Winkelcentrum de Heuvel heeft in samenwerking met Vitalis Horst-Kronehoef, Vitalis Berckelhof, Vitalis Theresia, Vitalis Petruspark, BS Boschakker en BSO HumanKind uit Eindhoven deze maatschappelijke expositie opgezet.

De bewoners van de Vitalisgroep en de kinderen van de BSO HumanKind  zijn gevraagd om na te denken over het thema en dit zelf invulling te geven door middel van creatieve tekeningen en kunstwerkjes. Deze werken zijn opgehangen in lijstjes aan de pilaren rondom de Badende Dame. Het resultaat mag er zeker zijn!

We nodigen iedereen graag uit om vooral zelf een kijkje te komen nemen  naar wat de kunstenaars hebben gemaakt en laat je inspireren!

Het concept 

De Maatschappelijke Kunstexpositie in de Heuvel is een nieuwe tweemaandelijks terugkerende activatie. Elke editie staat in het teken van een ander thema en zal verschillende doelgroepen in Eindhoven aanschieten om deel te nemen. Zo is de kunst die in de Heuvel hangt echt gemaakt door Eindhovenaren

Heb jij wellicht interesse om deel te nemen aan één van de volgende edities of zit jij boordevol goede ideeën over eventuele deelnemersgroepen? We horen graag van je via: marketing.nl@cbre.com. Zo zorgen we er samen voor dat het mooiste winkelcentrum van Eindhoven er altijd sfeervol bij ligt.

Wat kan jij doen?

Nog niet alle lijstjes zijn gevuld en jij kan helpen! Wil jij namelijk ook dat jouw creatie wordt ingelijst? Dat kan vanaf nu! Teken jouw idee over de vrede en vrijheid en wie weet hang jij binnenkort wel in de lijstjes. Let wel op; dit kan alleen in A5 of A4 formaat, zowel liggend als staand. Hoe eerder je erbij bent des te groter de kans dat jouw werkje binnenkort in de Heuvel zal hangen. Binnenkort zal er een oproep plaatsvinden via onze social media kanalen met daarin nog meer informatie. Voor meer vragen kan je altijd een mailtje versturen naar marketing.nl@cbre.com