Bijzonder lichtobject tijdens GLOW in winkelcentrum Heuvel

11-11-2017 t/m 18-11-2017

Het lichtobject van winkelcentrum Heuvel is ook dit jaar weer positief ontvangen! Het winkelcentrum, opgenomen als ‘side project’ tijdens GLOW, heeft met haar lichtobject ‘Dome of Light 3.0’ vele enthousiaste bezoekers aangetrokken.

GLOW opende guur en regenachtig. Maar gedurende de week vonden bezoekers steeds beter de weg naar het ‘warme’ winkelcentrum. Door het licht dat door de lichtkoepel scheen op het Forumplein, was al vanaf veraf duidelijk dat er in winkelcentrum Heuvel iets bijzonders gebeurden. In het winkelcentrum konden bezoekers het object goed bekijken op één van de vele zitzakken die aanwezig waren. Uiteraard konden bezoekers ook even ‘opwarmen’ in het winkelcentrum. De bijzondere programmering, wederom samengesteld in samenwerking met Eindhovense lichtkunstenaar Har Holland is dan ook erg positief ontvangen!

In het winkelcentrum konden bezoekers van GLOW ook terecht voor de gratis shoppingbag service. Deze service werd mogelijk gemaakt door de ondernemers van de binnenstad Eindhoven. Na een dagje winkelen in Eindhoven konden bezoekers hun winkeltassen inleveren bij de shoppingbag service. De Heuvel bewaakte de tassen in lockers en na afloop konden deze tassen weer opgehaald worden. Ook op deze service werd enthousiast gereageerd.

Over GLOW

De stad Eindhoven heeft naam gemaakt met licht, design en technologie en blijft zich voortdurend ontwikkelen. GLOW biedt een platform aan kunstenaars, designers en architecten die actief zijn op het gebied van licht. GLOW laat zien dat de mogelijkheden van lichtkunst onuitputtelijk zijn. Op 11 t/m 18 november 2017 stond Eindhoven voor de twaalfde keer in het teken van lichtkunst tijdens GLOW. Een looproute door het centrum van de stad voerde bezoekers langs ruim 25 objecten van lichtkunstenaars uit alle hoeken van de wereld. De GLOW route was gratis toegankelijk.

Benieuwd naar een kleine impressie van het lichtobject?