Barrows en Kameleon verhuizen naar Vestdijk Passage

 

Op korte termijn gaan Barrows en Kameleon verhuizen in winkelcentrum Heuvel. Beide winkels zullen zich vestigen in de fraaie Vestdijkpassage. Recent zijn hier drie units vrijgekomen en deze kans is door de ondernemers met beide handen aangepakt. De passsage zal door de huurders en de ontwikkelingen aan de Vestdijk de locatie in het winkelcentrum versterken.

“Een prachtig nieuwe stap waarmee woorden, wensen en dromen worden omgezet naar daden” geeft Jaap Bothof aan, eigenaar van Kameleon. Kameleon gaat twee winkels realiseren, Kameleon en de Concept store. “In de winkel van Kameleon wordt een industriële eigentijdse sfeer neergezet middels hoogwaardige, duurzame en gerecyclede materialen. Ook is er veel ruimte voor het ambacht, de smeden krijgen een prominente plek in de winkel.”

Ook Barrows realiseert een grotere winkel in de Vestdijkpassage. De modezaak is reeds 26 jaar gevestigd in het winkelcentrum. De kledingwinkel verkoopt labels als Kenzo, Parajumpers, Emporio Armani, Mason Garments en Iceberg. Het aanbod wordt beneden uitgebreid met een aantal aansprekende heren- en damesmerken voor zowel kleding als schoenen en accessoires.

De verbouwingen van deze winkels zullen in september starten en de openingen staan gepland in november en december.