Winkelen tijdens GLOW: Shoppingbag service

10-11-2018 t/m 17-11-2018

Op 10 t/m 17 november 2018 staat winkelcentrum Heuvel in het teken van GLOW. De Heuvel is dit jaar voor het eerst opgenomen op de hoofdroute van GLOW en presenteert maar liefst vijf verschillende lichtobjecten en projecten. Hiermee wordt de Heuvel omgedoopt tot ‘Kathedraal van het Licht’ en wordt het winkelcentrum letterlijk en figuurlijk in het licht gezet.

Shoppingbag service
Kom je een dagje winkelen in Eindhoven? Lever dan je tassen in bij de shoppingbag service. Dit jaar kunnen bezoekers wederom terecht bij de shoppingbag service van winkelcentrum Heuvel. Na een dagje winkelen in Eindhoven eindig je waarschijnlijk niet met lege handen. Om toch onbezorgd te genieten van GLOW lever je alle winkeltassen af bij de shopppingbag service in winkelcentrum Heuvel. Wij bewaken je tassen in lockers en na afloop van GLOW haal je de tassen weer op. Zo combineer je een dagje winkelen in Eindhoven perfect met een bezoek aan de 13e editie van lichtfestival GLOW. De shoppingbagservice tref je op het Forumplein bij de ingang van het Heuvelplein (zijde Catharinaplein), schuin onder het lichtobject Dome of Light 3.0.

 

De openingstijden van winkelcentrum Heuvel tijdens GLOW:

  • Start zaterdag 10 november van 18:30 t/m 24:00 uur
  • Zondag t/m donderdag van 18:30 t/m 23:00 uur
  • Vrijdag en zaterdag van 18:30 t/m 24:00 uur

Over GLOW
De stad Eindhoven heeft naam gemaakt met licht, design en technologie en blijft zich voortdurend ontwikkelen. GLOW biedt een platform aan kunstenaars, designers en architecten die actief zijn op het gebied van licht. GLOW laat zien dat de mogelijkheden van lichtkunst onuitputtelijk zijn. Op 10 t/m 17 november 2018 staat Eindhoven voor de dertiende keer in het teken van lichtkunst tijdens GLOW. Een looproute door het centrum van de stad voert je langs ruim 25 objecten van lichtkunstenaars uit alle hoeken van de wereld. De GLOW route is gratis toegankelijk.