Winactie: Personal Styling Sessie en Shoptegoed!

 

Op zoek naar een outfit voor het nieuwe seizoen en heb jij nog geen kennis gemaakt met de Personal Shopper van de Heuvel? Dan is dit je kans! Doe mee met de winactie van winkelcentrum Heuvel en maak kans op een personal styling sessie met Ruben Senden én shoptegoed van €150,- te besteden in het winkelcentrum. In september gaan we maar liefst vier winnaars blij maken!

Wil je meedoen? Volg dan winkelcentrum Heuvel op Facebook én op Instagram, like het bericht en plaats een reactie. De winnaar wordt via Facebook en Instagram bekend gemaakt. De actie loopt van maandag 16 september tot en met dinsdag 24 september, op woensdag 25 september worden de winnaars bekend gemaakt. De winnaars gaan op dinsdag 1 oktober met Ruben Senden, de personal shopper, shoppen. Fingers crossed!

Ben je op zoek naar persoonlijk advies op het gebied van kleding, stijl en imago? Iedereen kan er namelijk met de juiste kleding en accessoires prachtig uitzien! Altijd al willen weten hoe je jouw outfit net dat beetje extra kan geven of welke stijl goed bij jou past? Ontmoet dan de personal shopper van de Heuvel: Ruben Senden. Hij voorziet iedereen van persoonlijke tips and tricks om er nog beter uit te zien. Iedere twee weken op vrijdag en/of zaterdag staat Ruben klaar op Forumplein om bezoekers advies op maat te geven. Bekijk hier de volledige planning

Bekijk de actievoorwaarden hier