Vaderdag

 

Het zoeken van een mooi, uniek en persoonlijk Vaderdag cadeau is altijd een flinke uitdaging. Gelukkig helpt de Heuvel je dit jaar een handje! Op zaterdag 17 juni, de dag voor Vaderdag, kan je in de Heuvel namelijk terecht voor een uniek en gepersonaliseerd Vaderdag cadeau. Tussen 12.00 en 16.00 uur kun je in het winkelcentrum een gratis karikatuur tekening laten maken van jezelf, jouw vader of een ander iemand.

Er zullen deze dag twee verschillende tekenaars in het winkelcentrum aanwezig zijn om mensen op de grappigste manier te karikaturen. De tekenaars hanteren tevens twee verschillende stijlen zodat je kan kiezen welke het meest in de smaak valt. De ene karikatuurtekenaar tekent in zwart/wit en de andere gebruikt kleur om jou of je vader op papier te zetten. Alle tekeningen zijn volledig gratis én gemakkelijk mee naar huis te nemen. Zo kan je hem nog even verstoppen voordat je hem zondagochtend overhandigt.

Zorg dus dat jij op zaterdag 17 juni tussen 12.00 en 16.00 uur naar de Heuvel komt om deze gave kans niet te missen en jouw vader te verblijden met een heel bijzonder cadeau.