STRP Festival 2022

 

STRP Festival 2022 staat weer voor de deur en de Heuvel is het hart van dit festival.

STRP Festival 2022 nodigt kunstenaars en publiek uit om mee te denken over de betekenis van (on)eindigheid en eventuele alternatieve scenario’s voor onze toekomst. 
 
Van donderdag 7 tot en met zondag 10 april vindt het STRP festival plaats, waarbij er vele kunstwerken te bewonderen zijn in de Heuvel. Vier dagen lang staan diverse locaties in het centrum van Eindhoven, met de Heuvel als bruisend hart, in het teken van visuele kunst, technologische perspectieven, experimentele dialogen en muzikale optredens.

In de Heuvel kun je werken van de STRP expo bewonderen. Tijdens de expo tonen 15 lokale en (inter)nationale kunstenaars veelal nieuwe werken die ons inspireren om een wereld te bouwen die niet destructief, maar constructief is. Een wereld waarin andere filosofieën en nieuwe innovatieve technologieën ingezet kunnen worden om de relatie van de mens met de natuur radicaal te herzien.

Wil jij je ook laten inspireren? Breng dan tussen 7 en 10 april een bezoekje aan de Heuvel en maak kennis met kunst zoals je dit nog nooit gezien hebt.

De exposities zijn geopend van 12.00 tot 20.00 uur.