Spacemakers in de Heuvel!

 

In samenwerking met het designer duo HyperCulture presenteert Spacemakers de expositie Herbarium in de Heuvel! Spacemakers is een programma van STRP Onderwijs waarin jongeren van verschillende leeftijden en opleidingen een aantal maanden samenwerken met een kunstenaar.

Stel je een toekomst voor waarin elke fysieke ruimte verbonden is met de digitale wereld. Augmented reality is een deel geworden van ons dagelijks leven. Een vooruitzicht dat niet zo gek lijkt met de opkomst van onder andere VR, Metaverse, CGI-influencers, deepfake en NFT-musea. Spacemakers en HyperCulture zien zichzelf als ontdekkingsreizigers in deze speculatieve toekomst. Tijdens hun reis verzamelen, onderzoeken en experimenteren ze met de verhouding tussen de natuurlijke en digitale wereld.

Op vrijdag 24 juni tussen 12.00 en 19.00 uur en zaterdag 25 en zondag 26 juni tussen 12.00 en 17.00 uur presenteren de deelnemers hun bevindingen in de Heuvel. De expositie zal plaatsvinden in Heuvel Galerie 108 en is gratis te bezoeken. Voor meer informatie zorg dat je onze Facebookpagina goed in de gaten houdt. Kom jij ook?