Muziekgebouw Eindhoven: Casual Classics XL met Dominic Seldis

14-09-2018

Op 14 september a.s. pakt het jaarlijkse Casual Classics XL festival ook dit jaar weer breed uit. In alle zalen en foyers van Muziekgebouw Eindhoven zal klassieke muziek te horen zijn. Je hoort bekend klassiek repertoire en wij durven wel te wedden dat je er stukken van kent! “Oh, is dat dáár van?” De toegang is slechts €10.

Dit jaar komt niemand minder dan Dominic Seldis naar Muziekgebouw Eindhoven. Je kent Dominic vast nog als jurylid van het tv-programma Maestro waarin BN-ers in een paar weken tijd worden omgeschoold tot dirigent van een groot symfonie orkest. Speciale gast bij deze editie van Casual Classics XL is violiste
Isabelle van Keulen, ook bekend als jurylid bij het programma Maestro.

Dominic presenteert de avond en gaat er samen met Isabelle van Keulen, philharmonie zuidnederland en vele anderen een groot feest van maken. Food & drinks zullen natuurlijk niet ontbreken. Gewoon met je biertje de zaal in en genieten, lekker rondstruinen en alles meepikken. Een bont aanbod klassiek met voor elk wat wils in een relaxte sfeer, door het hele gebouw, dat is Casual Classics XL. De perfecte avond om een keer op een laagdrempelige manier een klassiek concert uit te proberen. Mis het niet! Voor informatie & kaarten klik je hier.