Meedoen aan een echte podcast? Dat kan in de Heuvel!

 

Je luistert zelf vast wel eens naar een leuke podcast over jouw favoriete onderwerp. Kriebelt het dan ook om mee te praten? Let dan op want binnenkort heb jij de mogelijkheid om zelf mee te doen aan een echte podcast! Op zaterdag 23 en zaterdag 30 juli wordt de Stadsstudio in de Heuvel ingericht tot heuse podcaststudio waarin jij mee kan komen praten.

Op zaterdag 23 juli staat de podcast in het teken van Liefde voor Eindhoven. Wat heb jij met de mooiste stad van Nederland? Hier kan je jouw leukste en mooiste ervaringen met Eindhoven delen.

Op zaterdag 30 juli staat de podcast in het teken van Liefde voor elkaar. Heb jij een mooi, ontroerend of grappig liefdesverhaal, of wil je een boodschap achterlaten voor iemand waar je veel om geeft? Dit kan allemaal tijdens de podcast in de Stadsstudio.

Enkele audiofragmenten zullen worden gedeeld via de social media kanalen van de Heuvel, dus wie weet gaat jouw verhaal straks wel viral in Eindhoven! De podcaststudio in de Heuvel is op zaterdag 23 en zaterdag 30 juli geopend tussen 12.00 en 16.00 uur. Laat jij je stem ook horen?