Je eigen Paaslekkernijen samenstellen? Dat kan in de Heuvel!

 

De dagen worden langer, de zon laat vaker van zich zien en de bomen worden langzaam weer groen. Kortom het is lente! En de intrede van de lente betekent dat Pasen weer voor de deur staat. Op maandag 18 april, 2e paasdag, tussen 12.00 en 16.00 uur pakt de Heuvel uit met de Sweet Wheels.

De Sweet Wheels is een mobiele proeverij vol met lekkere snoeppotten gevuld met paaslekkernijen. De Sweet Wheels zal zich door het winkelcentrum verplaatsen en jij kunt hier je eigen zakje met paassnoepgoed samenstellen. Deze zakjes kun je natuurlijk lekker mee naar huis nemen om hier na te genieten van een heerlijk dagje winkelen in de Heuvel.

Ben jij op 2e paasdag in de binnenstad? Dan is de kans groot dat je de Sweet Wheels ziet fietsen door de Eindhovense straten! Om je eigen zakje te vullen moet je dan natuurlijk wel een bezoekje brengen aan de Heuvel. Daarna kun je de heerlijke lekkernijen meenemen. Wil jij jezelf extra verwennen met Pasen? Dat kan natuurlijk want de winkels in de Heuvel zijn op deze dag geopend tussen 12.00 en 17.00 uur!  

Ben jij ook van mening dat zonder een zakje met lekkere chocolaatjes en overig snoepgoed Pasen niet compleet is? Zorg dan dat jij op maandag 18 april tussen 12.00 en 16.00 uur de Heuvel niet overslaat.