Voorbereidingen voor pakjesavond

03-12-2018 t/m 05-12-2018

Van zaterdag 24 november t/m zondag 2 december stond winkelcentrum Heuvel in het teken van het Packhuys van Sinterklaas. Dit jaar had Sint besloten om tijdens zijn verblijf in Nederland weer in winkelcentrum Heuvel te slapen. Ook werd het de thuisbasis voor alle cadeautjes, die de Sint al heeft én nog gaat uitdelen.


In het Packhuys van Sinterklaas konden kinderen leren inpakken, cadeautjes gooien, taai taaipop versieren en hun een glittertattoo laten zetten. Alle activiteiten werden begeleid door de pieten. Ook was Sinterklaas aanwezig om te kijken of het inpakken van de cadeautjes volgens schema verliep.


Het waren drukke dagen en het Packhuys van Sinterklaas werd erg goed bezocht. Op zondagmiddag 2 december heeft Sinterklaas het Packhuys gesloten zodat hij zich zo volledig kan richten op de voorbereidingen voor pakjesavond op woensdag 5 december.
Special voor alle hulp Sinterklazen die nog cadeautjes moeten kopen is winkelcentrum Heuvel op maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 december geopend tot 18.00 uur.