VOEL & ZIE LIEFDE TIJDENS GLOW

09-11-2019 t/m 16-11-2019

De Liefde komt tot leven in de HEUVEL met VENA LUMEN tijdens GLOW.

 

De 11.000 led lichten in deze speciale Vena Lumen bank bewegen en dansen op jouw hartslag. Iedereen moet dit een keer meegemaakt hebben. Vind jij ook dat jullie liefde speciaal is en wil jij zien hoe jullie hartslagen romantisch met elkaar dansen?

Beleef deze eenmalige ervaring dan absoluut met een geliefde. Dit kan met jouw partner, familielid en vriend/vriendin zijn.

 

Onze liefdes presentator zorgt gegarandeerd voor een liefdevolle avond met jouw geliefde. Mix & match als je alleen bent en op zoek bent naar de liefde. Misschien kom je wel met jouw geliefde en wil je jullie liefde zien, dat kan allemaal. Presentator staat er voor jullie. Dit is het enige echte ultieme liefdes event tijdens GLOW.

 

Maar dat is niet alles, er zit nog meer in voor de bezoeker. Kom de Vena Lumen beleven en zorg dat hiervan een foto van maakt, post deze foto vervolgens op je social en tag @heuveleindhoven & #heuveleindhoven. Bezoekers maken dan direct kans op een 2 LOVE-armbanden van Buddha2Buddha, voor de geliefdes.

 

Kom het uitproberen in de Heuvel tijdens GLOW zaterdag 9 tot en met zaterdag 16 november.