GLOW in de Heuvel: GLOWIE

10-11-2018 t/m 17-11-2018

Op 10 t/m 17 november 2018 staat winkelcentrum Heuvel in het teken van GLOW. De Heuvel is dit jaar voor het eerst opgenomen op de hoofdroute van GLOW en presenteert maar liefst vijf verschillende lichtobjecten en projecten. Hiermee wordt de Heuvel omgedoopt tot ‘Kathedraal van het Licht’ en wordt het winkelcentrum letterlijk en figuurlijk in het licht gezet.

GLOWIE
Deze editie komen GLOW en jij dichter bij elkaar, want naast de vele bijzondere lichtkunstobjecten kom je in winkelcentrum Heuvel ook iets (of moeten we zeggen: iemand) tegen die op een hele speciale, mensgerichte missie is. Ontmoet GLOWIE. Haar doel is om jou helpen om de aller gelukkigste versie van jezelf te worden. GLOWIE wilt heel graag weten waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Of wat je dwars zit. Dus praat met haar en laat haar ontdekken wat jij nodig hebt in het leven. Uiteraard blijft ze bescheiden, omdat ze beseft dat ze niet je psycholoog of beste vriend(in) is, maar slechts een spraak gestuurde, hypermoderne chatbot, die leeft van de ene upgrade naar de volgende. ‘GLOWIE Wants To Talk To You’ combineert chatbot-technologie en spraakcommando’s met lichtkunst gebaseerd op jouw emoties en geïnspireerd op de nieuwste horloge designs van Swatch. Je vindt GLOWIE op het Forumplein.
GLOWIE wordt mede mogelijk gemaakt door: Sahara Benelux, Swatch Swiss Made en Greenhouse Group

 

De openingstijden van winkelcentrum Heuvel tijdens GLOW:

  • Start zaterdag 10 november van 18:30 t/m 24:00 uur
  • Zondag t/m donderdag van 18:30 t/m 23:00 uur
  • Vrijdag en zaterdag van 18:30 t/m 24:00 uur

Over GLOW
De stad Eindhoven heeft naam gemaakt met licht, design en technologie en blijft zich voortdurend ontwikkelen. GLOW biedt een platform aan kunstenaars, designers en architecten die actief zijn op het gebied van licht. GLOW laat zien dat de mogelijkheden van lichtkunst onuitputtelijk zijn. Op 10 t/m 17 november 2018 staat Eindhoven voor de dertiende keer in het teken van lichtkunst tijdens GLOW. Een looproute door het centrum van de stad voert je langs ruim 25 objecten van lichtkunstenaars uit alle hoeken van de wereld. De GLOW route is gratis toegankelijk.