Kom naar GLOW in de Heuvel!

 

Het centrum van Eindhoven zal tijdens de laatste maanden van dit jaar weer aangekleed worden door GLOW Eindhoven. Dit jaar ligt de Heuvel weer op de hoofdroute! Voor 2022 staat het thema "vlinders" gepland. Dit thema is tot stand gekomen in samenwerking met de Efteling en hoofdontwerper Sander de Bruijn. De werken in dit thema zullen door de Heuvel zichtbaar zijn met het hoogtepunt op het centrale plein. 

Al duizenden jaren staan vlinders in China symbool voor de liefde. Tussen alle romantische mythologieën is het de vlinder die generatie na generatie blijft raken. Het blijft mensen verwonderen, als er zomaar een voorbij fladdert. Connecting your Love’ staat voor transformatie, hoop, wedergeboorte en verandering. Zelfs op de meest onverwachte momenten. Denk aan een kus met je geliefde, een knuffel met je kinderen, of een buitengewone prestatie op je werk. ‘Connecting your Love’ ontdekt en verbindt.  Want wie kent het butterfly-gevoel nu niet?

Bezoekers kunnen binnenkomen via het Catharinaplein en de Heuvel via het Heuvelpark richting de Grote Markt weer verlaten. GLOW begint dit jaar op zaterdag 12 november en loopt door tot en met zaterdag 19 november. De lichtshow in de Heuvel zal gedurende deze periode plaatsvinden vanaf 19.00 uur tot en met 22.00 uur.