Vapiano

“Chi va piano, va sano e va lontano”: Dit mooie Italiaanse spreekwoord wil zeggen:  'Wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid.' En precies die levenshouding tekent de sfeer in onze Vapiano-restaurants, dankzij onze gasten en onze werknemers, de Vapianisti. Dat is al zo sinds de eerste Vapiano in het Duitse Hamburg werd geopend op 22 oktober 2002. Twee jaar later besloten de oprichters om Vapiano wereldwijd uit te rollen als franchise-concept. Inmiddels zijn er meer dan 130 Vapiano's in 28 landen op 5 continenten, en er staan nog heel wat nieuwe vestigingen op het programma voor de toekomst.

In steden overal ter wereld, ontmoeten mensen elkaar bij Vapiano om het leven te vieren. En in een ontspannen sfeer van elkaars gezelschap te genieten.

De lange eikenhouten tafels bij Vapiano nodigen uit om contact te maken - met vrienden, familie of gewoon met andere gasten. Geniet van de plezierige sfeer, inspirerend gezelschap en natuurlijk de heerlijke gerechten.

U bestelt uw pasta, pizza, antipasti of salade rechtstreeks bij de chefkok, midden in het restaurant. De chef bereidt alle gerechten voor uw neus. Hebt u speciale dieetwensen, dan maakt hij uw bestelling precies klaar zoals u het graag wilt. Uw favoriete gerecht, aangepast aan uw eigen smaak. De kruidentuin en de verse kruiden op tafel zijn er niet alleen voor de sier, ze staan er ook om de gerechten te voorzien van de speciale smaak die ze verdienen.

Onze gasten kunnen zelf zien hoe onze koks de pasta en de dolci dagelijks vers maken in de open manifattura, het hart van iedere Vapiano. Het pizzadeeg, onze sauzen, dressings en pesto zijn huisgemaakt van alleen de beste ingrediënten. Iedere Vapiano, waar ook ter wereld, maakt alle gerechten helemaal zelf. Wij werken niet met een centrale productiefaciliteit. 

Gasten die hun maaltijd graag afsluiten met koffie of een drankje kunnen terecht in de bar of de comfortabele lounge. Met ons slimme betaalsysteem is het heel eenvoudig om uw drankje snel af te rekenen als u klaar bent om te vertrekken.

Vapiano is een ideale plek voor een snelle lunch, een hapje en een drankje in de middag of een heerlijk diner met vrienden of familie.  

Hebt u Vapiano wel eens geprobeerd?

Heuvelgalerie 198
5611 DK Eindhoven
Telefoon: 0407602070