Intersport

Intersport Eindhoven-City is dé sportspecialist van het Zuiden. Sinds augustus 2017 weer terug in, wat voorheen de Heuvel Galerie was en nu Heuvel. Nu vindt u hier verdeeld over meer dan 1400m² een groot assortiment aan sportartikelen voor onder andere tennis, zwemmen, hardlopen, fitness en niet te vergeten voetbal.

Met name die laatste twee sporten zijn breed vertegenwoordigd in onze collectie. Bij fitness hebben we allerlei artikelen van bekende merken als Adidas, Nike, Reebok en Under Armour (heren). Terwijl we op het gebied van voetbal een omvangrijke collectie replica kleding hebben. Denk hierbij vooral aan trainingspakken en wedstrijdshirts van alle grote voetbalclubs en landenteams in de wereld. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreide collectie voetbalschoenen. Voor een deskundig advies op maat kunt u gerust eens langskomen.

Bovendien kunt u bij ons gebruik maken van verschillende handige diensten. Zo is er de mogelijk om een gratis voetscan te laten maken. Dit is een hypermoderne 3D scan. Voor het juiste advies bij de aankoop van uw schoenen. Er is een voetbalsimulator, je kunt verschillende keepers selecteren waarbij u kan proberen te scoren. Ook voor het bespannen van uw tennis/badminton/squash racket bent u bij ons aan het juiste adres.

Intersport Eindhoven-City ligt in het winkel centrum van Eindhoven, u kunt gemakkelijk uw auto kwijt op de parkeerplaats Q-park aan de Ten Hagestraat, onder de Heuvel en met een doorloop naar de Markt is er genoeg aanleiding om een keer gezellig langs te komen. We zullen klaar staan om u van het juiste advies te voorzien, u bent van harte welkom!

 

Winkelen op afspraak

Bij Intersport verwelkomen we je graag met winkelen op afspraak. Je kan telefonisch of via de website een afspraak maken.

 

Click&Collect

Ook tijdens de lockdown staan we voor je klaar. Met Click & Collect kies je online je producten, en haal je deze even later bij ons af in de winkel! Kies bij het afrekenen voor afhalen in de winkel naar keuze en je ontvangt dan van ons een afhaalbevestiging om het af te halen. Wegens vertragingen bij PostNL raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met de dichtstbijzijnde winkel bij het plaatsen van uw bestelling. Dit om deze zo snel mogelijk te kunnen verwerken voor afhalen.

ZO WERKT HET:
Kies jouw artikelen online in onze webshop.
Je betaalt deze bestelling online.
Kies hier de optie "Afhalen in de winkel".
Na het afronden van de bestelling ontvang je de orderbevestiging via e-mail.
LET OP: Na de orderbevestiging ontvang je een e-mail met hierin: het afhaalbewijs en de tijd wanneer je de bestelling bij ons kunt afhalen.*
* Afhalen is pas mogelijk na het ontvangen van de afhaalbevestiging, welke u na de orderbevestiging krijgt.
Let op: sommige artikelen komen vanuit een ander filiaal dan het filiaal dat u gekozen heeft om uw bestelling op te halen. Hierdoor kan het langer duren voordat een bestelling kan worden afgehaald.

GELIEVE REKENING TE HOUDEN MET DE VOLGENDE RICHTLIJNEN EN VOORWAARDEN:
Draag bij afhalen een mondkapje.
Kom alleen en denk aan de 1,5 meter afstand.
Zorg dat je het afhaalbewijs bij de hand hebt.
Heb je verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis, ook bij lichte klachten.
Ruilen & retourneren in de winkel niet mogelijk.

Intersporteindhoven.nl

Intersport.nl

Heuvel Galerie 25
5611 DK Eindhoven
Telefoon: 040-2374827