Intersport

Intersport Eindhoven-City is dé sportspecialist van het Zuiden. Sinds augustus 2017 weer terug in, wat voorheen de Heuvel Galerie was en nu Heuvel. Nu vindt u hier verdeeld over meer dan 1400m² een groot assortiment aan sportartikelen voor onder andere tennis, zwemmen, hardlopen, fitness en niet te vergeten voetbal.

Met name die laatste twee sporten zijn breed vertegenwoordigd in onze collectie. Bij fitness hebben we allerlei artikelen van bekende merken als Adidas, Nike, Reebok en Under Armour (heren). Terwijl we op het gebied van voetbal een omvangrijke collectie replica kleding hebben. Denk hierbij vooral aan trainingspakken en wedstrijdshirts van alle grote voetbalclubs en landenteams in de wereld. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreide collectie voetbalschoenen. Voor een deskundig advies op maat kunt u gerust eens langskomen.

Bovendien kunt u bij ons gebruik maken van verschillende handige diensten. Zo is er de mogelijk om een gratis voetscan te laten maken. Dit is een hypermoderne 3D scan. Voor het juiste advies bij de aankoop van uw schoenen. Er is een voetbalsimulator, je kunt verschillende keepers selecteren waarbij u kan proberen te scoren. Ook voor het bespannen van uw tennis/badminton/squash racket bent u bij ons aan het juiste adres.

Intersport Eindhoven-City ligt in het winkel centrum van Eindhoven, u kunt gemakkelijk uw auto kwijt op de parkeerplaats Q-park aan de Ten Hagestraat, onder de Heuvel en met een doorloop naar de Markt is er genoeg aanleiding om een keer gezellig langs te komen. We zullen klaar staan om u van het juiste advies te voorzien, u bent van harte welkom!

Intersporteindhoven.nl

Intersport.nl

Heuvel Galerie 25
5611 DK Eindhoven
Telefoon: 040-2374827