event
Wrap Up The Year

December is de feestmaand waarop we gezamenlijk het jaar vrolijk afsluiten. Vanuit de Eindhovense binnenstad wordt er daarom de Wrap Up The Year campagne gelanceerd en ook bij ons in de Heuvel kun je terecht voor een aantal leuke activiteiten.

De kerstdagen staan weer voor de deur en in Heuvel kun je alvast helemaal in de stemming komen. Traditiegetrouw kunnen kinderen weer bij ons in de Stadsstudio terecht voor de allerleukste gratis workshops. Zo kunnen kinderen hun eigen glazen kerstpotje en kerstbal versieren en een kersttak maken. Uiteraard mag alles mee naar huis zodat de kerstsfeer thuis er nog gezelliger op wordt.

De workshopspot is geopend conform onderstaande tijden:

Woensdag 20 december: 14.00 – 17.00 uur

Zaterdag 16 en 23 december: 12.00 – 17.00 uur

Zondag 17 en 24 december: 12.00 – 17.00 uur

Tussen zaterdag 16 december en zondag 24 december kun je ook bij de Wrap Up The Year inpakservice in de Heuvel terecht. Bij deze inpakservice kun je al je aankopen feestelijk laten inpakken en zorg je ervoor dat alle cadeautjes onder de boom er prachtig bij liggen. De inpakservice is tussen 16 en 24 december dagelijks geopend op het Centrale Plein van 12 tot 17 uur en is uiteraard volledig gratis.

Kijk vooral op de website van ThisisEindhoven voor alle informatie omtrent Wrap Up The Year in de binnenstad.

Terug

Ontdek de mooiste merken en winkels