event
Sinterklaas workshops

Binnenkort zal Sinterklaas weer aankomen in Nederland en uiteraard zal hij ook een bezoek brengen aan Eindhoven. In november en december wordt de Stadsstudio omgetoverd tot workshopspot en kun je bij ons  voor de allerleukste workshops.

De workshopspot zal helemaal worden versierd in Sinterklaassferen en op de achtergrond zullen de leukste Sinterklaasliedjes spelen. Tijdens de workshopspots kunnen kinderen verschillende workshops volgen. Zo leren ze hoe je een chocoladeletter het mooiste kan versieren, mogen ze hun eigen lantaarns en sfeerhuisjes maken en kunnen ze pietenzakjes versieren. Uiteraard mogen alle gemaakt creaties mee naar huis ter decoratie of om lekker op te smullen.

De workshopspot is geopend conform onderstaande openingstijden:

Woensdag 29 november: 14.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 2 december: 12.00 tot 17.00 uur

Zondag 3 december: 12.00 tot 17.00 uur

Locatie: Stadsstudio – Heuvel Galerie 148

Via het emailadres workshopheuvel@gmail.com kun je kinderen aanmelden. Uiteraard is het ook mogelijk om spontaan binnen te lopen! Een workshop duurt circa 30 minuten.

Zorg dat je erbij bent om helemaal in de Sinterklaasstemming te komen en een expert wordt in het maken van de leukste en mooiste Sinterklaas versieringen.

Terug

Ontdek de mooiste merken en winkels